Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet do notebooku

Od: smiseklysak* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, potřeboval bych internet do notebooku.

Vůbec se však neorientuji v tarifech a v celé této záležitosti.

Mohli by jste mi nějaký dobrý a s dobrou cenou poradit?

Děkuji!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

clou
hodnocení

2x

Ahoj,

Mobilní internet do noťasu je většinou přes takovou tu flashku do USB od které potom strčíst datovou SIM, zkus kouknout na stránky operátorů (Vodafone, O2, t-mobile). Ty ceny jsou opravdu hrozné, stejně jako u mobilního je tu FUP, tedy maximální spotřebované množství dat 4GB za 400Kč, 4GB nejsou nic moc.

Já měla od prvního jmenovaného a moje zkušenost je taková, že to je asi jako s internetem do mobilu. Takže ve městě v pohodě, dobrý signál a rychlé připojení. Mimo civilizaci na venkově, nebo v lese už je to podstatně horší.

Ve městě to ani tak potřeba asi už dnes není, přece jen doma mám internet pevný, po městě jsou na každém druhém rohu nějaký wifi hotspot.

Já osobně to řeším tak, že mám internet v mobilu a v případě potřeby si na mobilu zapnu streamování wifi a připojím se noťasem - vyjde to na stejnou. Cenově možná i výhodněji - protože tu USB flashku taky nedostaneš zdarma - leda když se na 1-2 roky závážeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]