Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový zvláštní dotaz.
Nedávno jsem objevila jeden seriál, který jsem si ihned oblíbila. Koukala jsem na něj online. První série mi jela úplně v pohodě, problémy nastaly v půlce druhé série. Seriál se mi najednou začal strašně sekat, tak jsem zkusila změnit stránku s nadějí, že by to mohlo fungovat. Bohužel jsem ale ani tam neuspěla. Zkoušela jsem všechno, nechala jsem to chvilku pozastavené, aby to mělo čas se načíst, pak jsem si zkoušela restartovat netbook, ale nic nepomáhalo. Tak jsem si řekla, že už to ten den asi nerozjedu, že to zkusím další den. Ale ani dnes se to nijak nezměnilo, a já už nevím, co mám dělat. :/
Chci se zeptat, jestli někdo tady neměl taky takové zkušenosti, popřípadě jak to vyřešit?
Dobrý den, zkuste si vyčistit prohlížeč - odstranit cookies a vymazat jeho mezipaměť. Jestli ho nečistíte pravidelně, tak už musí být "zasekaný". Zdravím!
daniela - zkuste a dejte vědět, jestli to pomohlo.
Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.