Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ktery player je lepši VLC nebo KMP

Od: begi25® odpovědí: 7 změna:

Mam nainstalovany KMP player asi 6 let.Nespomynam si kdo my ho nainstaloval ale pokazde kdy si chci přehrat film my Eset upozorni že je stranka zablokovana.Uvažuji na VLC player ten pry zvlada i Flac.Pomuže my nekdo z instalaci VLC.Sem laik.Diky. Mam win 32

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

8x

Můžu vřele doporučit to VLC, ještě se mi nestalo, že by to některý formát odmítlo přehrát. Patří mezi nejoblíbenější přehrávače. Zde je zdroj: videolan.org/... KMP odinstaluj a vlka si zvol jako výchozí přehrávač.

hodnocení

Jy sem si to myslel,dekuji za odpoved..Diky.

hodnocení

Prosim pekně ten VLC player asi neni v češtine že?A Asi tam bude neco potřeba zaškrtnout co je anglicky.Mužete my prosim poslat video navod jak a co zaškrtnout?Mockrat dekuji.

tomas11*

stiskněte -tools -preferences- a language vyberte češtinu.Zdar Nebo vbyberte češtinu při instalaci .po instalaci jak je psáno.

doplněno 16.07.17 14:36:

jo a vpravo dole -uložit-save.

still10k*
hodnocení

2x

Používám oba. Ale musím říct, že VLC je můj favorit. Když už bych si musel mezi nimi vybrat, volím VLC *tanec*

hnipirdo*
hodnocení

1x

Používal jsem také dlouhá léta KMP, ale při jeho aktualizaci mi byl do PC nainstalován i jeden soubor, který nešel žádným čističem odstranit, až jsem použil nějaký drtič souboru, a od té doby používám VCL, se kterým jsem velmi spokojen.

vernon
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]