Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Avast mi nabídl vymazání nepotřebných souborů. Jaké to jsou soubory? Nesmaže mi třeba grafické programy,nebo jiné, které málo používám? PC čistím cleanerem a optimizerem.
Děkuji za odpověď.
Myslím, že Avast udělá to samé co CCleaner a Optimizer, ale tuším, že za to chce zaplatit. V každém případě programy, instalované z vlastní vůle, by měl mít mimo své zaměření (promiňte, nevím, jak se lépe vyjádřit), takže vaše programy by měly být mimo nebezpečí.
Jinak nejlepší antivirus, cleaner a podobně je vlastní hlava, vlastní mozek. Lépe to za vás ty programy neudělají, spíš něco po..rou.
@hankas:
Nikdo než uživatel neví lépe, které programy (třeba jen občas) může potřebovat. A anitivir by se do tohoto neměl vůbec míchat.
CCleaner je dobrý program, pokud jej člověk nechá pracovat a "moc mu do toho nekecá". Jinak může i on nepříjemně překvapit.
Pokud nějaký program nabízí "vyčištění počítače od nepotřebných souborů", jde většinou o placenou funkci. Které programy nebo soubory to budou, Vám nikdo neřekne, protože nikdo nevíme, co všechno jste si nainstalovala. A jaké? Podle mne ty, které jste už dlouho (několik týdnů či měsíců) nepoužila.
Jak už jsem napsala, žádný program (ani nikdo jiný) nedokáže spolehlivě poznat, co by se Vám ještě mohlo hodit.
Jednoho smutného dne byste zjistila, že potřebujete program 1 rok nepoužívaný a ten najednou není...
Ignorujte tyto informace, případně zrušte funkci tohoto "zlepšováku".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.