Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Corel 9 - změna úsměvu - jak?

Od: hgh odpovědí: 2 změna:

ahoj. dá se v tomto programu trošku změnit úsměv, jak?

Na fotce se tvářím vážně, a chtěl bych tam ní vypadat více veseleji? jde to? díky za tip :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud vím tak Corel je kreslící program, který nepoužívá rastrové kreslení. Ale pokud si vzpomínám (viděl jsem to v nějaké firmě) tak Corel je celý balík programů. Pokud ale myslíte ten co já pak není možné překreslovat fotky. Tak či tak, změnu úsměvu bych provedl třeba ve Photoshopu. Jelikož ho asi nemáte, tak v Gimpu.

still10k*
hodnocení

0x

Corel ve verzi 9 je už opravdu hodně starý program. Shodou okolností je to verze Corelu na které jsem kdysi začínal s kreslením :D
Balík Corel by měl obsahovat program Photo-Paint, který je primárně určený k úpravě fotografií. Ale i v základním programu CorelDraw uděláte základní retuše, změna úsměvu by měla být s trochou trpělivosti reálná i tam. Ale jestli jste začátečník, svěřte to raději někomu zkušenějšímu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]