Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu v mobilu smazané fotky?

Od: jaaaa odpovědí: 3 změna:

Mám mobil s androidem, smazala jsem si omylem fotku, ale jsem si jistá, že v mobilu někde pořád je, protože když jsem najela na galerii, tak se zobrazila jako "obal složky", ale po otevření složky, už tam nebyla.

Určitě to v mobilu někde zůstává, vždyť i policie z PC vytáhne už smazané věci.

Tak prosím o radu, kde to v tom mobilu najdu? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gcicz
hodnocení

0x

Nenajdete, ten malý náhled je asi uložený v nějaké mezipaměti, ale je jen tam mrňavý, jak vidíte, není to celá fotka.

still10k*
hodnocení

0x

Zkuste dohledat program, který obnoví smazaná da/.... Jestli jste v mobilu od chvíle smazání neukládala žádná data, je možné (ale nikoliv zaručené), že fotku některý z programů obnoví (při správném použití). Nebo jestli vám na fotce opravdu hodně záleží a není možné ji jinak získat a máte na to fin. prostředky, okamžitě telefon vypněte a doneste do firmy zabývající se záchranou dat. Zaplatíte sice v řádu tisíců korun, ale to jen v případě, že požadovaná data opravdu zachrání. Pokud se jedná o jednu fotku, je možné, že vám to udělají za pár stovek, záleží koho natrefíte.

hodnocení

0x

Pokud jste si nevypnula synchronizaci, tak se veškeré fotky zálohují do google účtu. Takže se v PC přihlásit na google uctu a v sekci fotky ji dohledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]