Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem se rozhodnul obnovit své PC, tudíž jsem nakoupil zdroj, RAMky, SSD disk a tro hlavní grafickou kartu a to přesně tuhle czc.cz/... Bohužel k mojí smůle karta byla nefunkční, říkám si ok to se stává, vymění mi ji nebo vrátí peníze...no byla poslední na skladě takže peníze, rychle jsem objednal tu samou u jiné firmy a ejhle už je to víc jak 14 dní a grafika nikde. Na dotaz kde je, jsem obdržel odpověď, že je to globální problém.
Prosím o radu mám čekat že výrobce někdy v dohledné době uvolní tuto a jí podobné karty znovu na trh nebo už prostě tuto sérii dále prodávat nebudou?
No dobrá ale jak dlouho to bude trvat? Je mi jasný že asi chtějí prodat dražší a novější modely.. to se potom vrátí k těmto a doprodají je? Chápu to dobře? Potzřebuju vědět kdy to asi začnou prodávat, ale na to asi odpověď nedostanu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.