Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový dotaz - měla jsme před týdnem narozeniny - nikdo z FB mi nepopřál a později jsme zjistila, že se to ani nikomu nezobrazilo. Nevíte čím to může být?
V ten den jsme si to ráno ještě měnila, protože jsme si všimla, že jsem červenec zaměnila za červen. Moje narozeniny nejsou ani v kalendáři. Mám tam nastaveno, že to můžou vidět jenom přátele, nemám to skryté.
Nevíte, kde může být chyba? Mě se narozeniny ostatních zobrazují.
Ahoj,
vím, že takovou odpověď asi slyšet nechceš, ale třeba já na fb nemám fatum narozenin vůbec.. ale mé kamarádky si přesto vzpomenou, když narozky mám Nemrzí mě, že mi nepopřeje všech asi 80 ,,přátel" které mám na fb, stačí mi, když si vzpomene rodina a asi 5 opravdu dobrých kamarádek, které mám
Možná je krom profilu na fb chyba i tady
Claire, buďte ráda, že se datum narozenin nikomu nezobrazilo, a co nejdříve je změňte buď na to původní červnové, nebo na úplně (včetně roku narození) jiné!
Čím méně skutečných údajů o sobě do internetu vložíte, tím lépe. Např. FB si Vaše vložené údaje ponechá i poté, co zrušíte účet. Ponechá si fotky, které smažete, ...
Podívej se ve FB v informacích o sobě, kde v životních situací je tvé datum narozenin, pokud si hi tedy vložila. Pokud tam není, musíš si profil upravit.
Možná systém zareagoval tak, že po změně datumu, se opozdil v nastavení. Jinak nevím.
vložila a je tam. nemůže být chyba že jsem si ho ten den upravovala? - sekla jsem se předtím v měsíci
Teď se spíše zamýšlím nad tím, když do FB nevložím datum svých narozenin, tak nemohu čekat, že mi někdo popřeje? To máte nějaké zvláštní kamarády a rodinu. Já mám za to, že nejbližší "dobří" přátele a rodina si má vzpomenout na to, že v ten den jste se narodila a taky Vám náležitě popřát (bez toho abych je na to upozorňoval). Je to určitá slušnost.
Lidi co vás opravdu dobře znají, si vaše narozeniny pamatovat budou, nebo je budou mít aspoň napsané,
Facebook připomenutí funguje na principu, ale on má narozenny, tak mu napíšu aby se neřeklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.