Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jaký SW mi v současné dobědoporučíte pro zálohování Windows 7?
Nyní používám integrovanou utilitu, nicméně její funkce jsou dost omezené... takže hledám něco lepšího a ideálně free.
Mělo by to umět:
- vícenásobná bitová kopie systému
- zálohování dat do archivu
- rozdílová záloha
- možnost nastavení více úloh
- automatické odmazávání starých záloh
Všem děkuji za tipy.
Používám Acronis verze 2010 a 2011 a spokojenost. Umí vše co píšete.
Teda až na to, že nevím, co přesně myslíte "vícenásobnou"bitovou kopií.
Popis funkcí: acronis.cz/...
Zde trial verze 2017 -> acronis.com/...
"vícenásobnou" myslím že sw bude držet třeba 3 různé verze bitové kopie.
Jinak včera jsem akorát nainstaloval AOMEI backupper a taky vypadá celkem zajímavě... jen ve free verzi nemá automatické odmazávání starých záloh.
Jo jasně. No tak bude asi problém, protože 2010 to taky neumí - maže po sobě poslední zálohu (pokud se to nevypne - což zase naplní úložiště :// )
Nebo přes přírustkové/rozdílové zálohy, kdy lze vytvořit novou plnou zálohu po xx přírust/rozd. zálohách (a opět starou může/nemusí smazat)
Napadá mě obejít to přes POST příkaz, neboli po provedení plné zálohy bez výmazu minulé spusť dávkový příkaz. No apak už jen vytvořit baťák, který např odmaže x nejstarších souborů.
A do toho baťáku bych použil příkaz FORFILES s parametrem D nebo prikaz ROBOCOPY s parametrem MINAGE prip. MAXAGE, které umí porovnávat soubory podle data.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.