Nejste přihlášen/a.
Ahoj když hraju 30 min simcity nebo jakoukoliv jinou hru tak mi obrazovka zčerná a žádnout chybu nenapíše a já musím vypnout počítač záložním tlačítkem nevím co s tím je zkoušel jsem vše - mám grafiku nvidia geforce gtx 550 ti a windows 10 home 64 - bit
Prosím poraďte jak se té černé obrazovky zbavit
Podívat se do logu, proč se tak stalo.
Start -> napsat eventvwr -> spustit a pod "Protokoly systému windows" prohledat log Aplikace a Systém a asi bych si zapnul i filtr na konkretni chyby (v nabidce vpravo). Zaměřil bych se nejdříve jen na Kritické chyby, poté můžete začít řešit jen Chyby a nakonec Upozornění. Podrobnosti a Informace ignorujte: těch bude bambilion a jsou skutečně jen informativní.
Jaká je teplota GPU pokud možno těsně před vpnutím displeje?
Tato teplota by neměla vést k vypnutí grafiky. Pokud hru nehrajete a třeba jen surfujete po netu, obrazovka zčerná nebo ne? Jinak bych doporučil zkusit jiný monitor, popř. jinou grafiku, nebo váš monitor a vaši grafiku zkusit v jiném PC. Nic lepšího mě momentálně nenapadá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.