Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní-přeskakuje kurzor

Od: ivy5® odpovědí: 7 změna:
Prosím ty kdo ví proč se toto děje ,aby mi poradili-když píšu,tak mi kurzor sám přeskakuje kdy chce kam chce -a když se nedívam,že se to zas stalo musim pořád opravovat a to pak je ještě horší,že to přeskočí třeba hned po jednom písmenu ale dělá to uplně různě a než se to stane tak se asi začervení posl slovo-nevim jestli vždy -ale už mi to neba ,začalo to koupí nové klávesnice ale když ji vyměnim tak to dělá taky -nechápu-co mam kde špatně?
doplněno 10.07.17 22:49:

Doplňuji že mi to asi dělá od doby co mám i nový PC-.součastně jsem koupila nový Pci klávesnici ,zkusila jsem to pak s jinou a dělalo to taky

doplněno 12.07.17 13:06:

doplńuji že mi to dělá při psaní pouze na fb,třeba tady ne

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Dělalo mi to taky. Příčinou byl zavirovaný PC, klávesnice ani myš za to nemůže. Nejlíp řešit to reinstalací OS.

hodnocení

PC mám ale uplně nový

nikdo*
hodnocení

0x

Nepíšete o jaký počítač se jedná. Na laptopech noteboocích, prostě na strojích vybavených touchpadem, to může být stářím opotřebovaným touchpadem, který si dělá co chce.

hodnocení

není to noteboock je to Lenovo alza.cz/...

vojtal*

Tedy problém se projevil ihned po spuštění počítače, nebo po nainstalování nějakých programů?

Vojta, Lenovo Ambasador

hodnocení

tak to bohužel už nevim

doplněno 12.07.17 13:07:

ale dělá to jen při psaní na fb (při psaní komentů a chat )

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, taky mi to na notebooku dělá, kolikrát zjišťuji, že napíši kvůli tomu hotové slátaniny. Ale já si říkám, že je to tím, že píšu všemi deseti prsty a velmi rychle...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]