Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou umístěny poznámky v telefonu

Od: rudaa* odpovědí: 1 změna:
Telefon Nubia N1, Android 6.0. Nebo třeba i jiný.Spojil jsem telefon s PC přes USB kabel---/ USB na přenos souborů/ Připojit jako mediální zařízení- telefon se zobrazil v PC, také se mi zobrazuje i v TCom. Pootvíral jsem popořadě všechny soubory, ale nenašel jsem uložené moje poznámky v Poznámkovém bloku- aplikace dodaná s telefonem. Zapsal jsem si i čas u nové poznámky a snažil jsem se hledat podle datumu, ale nikde není. Jak potom udělat zálohu poznámek do PC, když nejsou moje záznamy vidět. Pokud stáhnu aplikaci Poznámky, z Obchod Play, tak je lze najít. Mám na mysli ale orig. Poznámkový blok. Lze se do něj nějak dostat nebo ho zobrazit v PC? Prohlédl jsem dost stránek s návody na spojení PC s telefonem, ale nikde jsem nenašel pořádné spojení. Vždy to bylo polovičaté a nekomunikuje pořádně s PC.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když to opravdu nepůjde najít, zbývá zkopírovat ty poznámky a poslat si je e-mailem do pc. Odtamtud už jednoduše uložit do složky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]