Nejste přihlášen/a.
Nevím jak je to ve win10, mám win7, ale jde to přes ovládací panely - systém a zabezpečení - windows update - změniit nastavení. Jsou tam ještě další informace v nápovědě. Obecně se nepovolit aktualizace nedoporučuje, protože se tím OS stává zranitelnější. Na starém PC jsem se to pokoušel zrušit, protože po každé automatické aktualizaci nastaly problémy a musel jsem to vracet do původního stavu. Automatické aktualizace probíhaly, i když jsem je nepovolil. Pokud máš problémy stejného druhu, myslím že jediné řešení je OS přeinstalovat. Možná, že ale někdo bude mít jiné zkušenosti.
Ve W10 nelze přímo zakázat aktualizace, ale lze "zakázat"službu Windows Update a tím zamezit stahování a instalování aktualizací. Podrobný návod zde: servispckupka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.