Nejste přihlášen/a.
zdravím
do tabletu (android 6.0) jsem si stáhla UB Reader a poněkud tápu v ovládání a nějak ani nápovědu na netu nepobírám
jako čtení knížek dobrý, tak jak je, tak mi i vyhovuje, ALE při instalaci si program do poliček stáhnul všechny soubory, co jsem v tabletu měla a mám v tom binec. program nabízí možnost utvořit si vlastní poličky, tak jsem to chtěla využít a soubory si přetřídit no a tady jsem právě narazila. novou poličku udělám, ale knihu do ní nedostanu, ani kdybych se na hlavu postavila. s přestávkami se tím zabývám celý den a už mě nenapadá, co bych ještě mohla zkusit. normálně přetáhnout mi to nejde, s knížkama nehnu. když vlezu do poličky a dám importovat, soubor se mi stáhne do hlavního bince. podle propagačního videa se mi zdálo, že stačí soubory označit, kliknout na složku a ony se tam samy přemístí, ale nic takového mi nefunguje, složka se mi označí taky a neděje se nic. ještě mě napadlo, jestli vlastní organizace nemůže být jenom v placené verzi, ale zase kdykoli jsem zkoušela něco, co je placené, tak mi to program napsal a nabídnul zaplacení. tak já už nevím. nemáte někdo návod pro blbý, jak na to?
0x
Protože Vám dlouho nikdo neodpovídá, nabídnu svou zkušenost, přestože se netýká tabletu ani zmíněného programu.
Narazím-li na uživatelsky nepřívětivý program → na program, s nímž se obtížně pracuje, najdu si za něj jiný. [Myslím, že není moc programů, k nimž by neexistovala nějaká přívětivější alternativa.]
Předpokládám, že i pro tablety existují různé programy ke čtení. Já bych jich vyzkoušela několik a ponechala si ten, který mi bude nejlépe vyhovovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.