Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klikání-vyskakují dvě okna

Od: blk88 odpovědí: 1 změna:

dobrý den, prosím, při klikání-např. jsem měl otevřenou složku s hudbou- když jsem označil písníčku, kterou jsem chtěl dát do koše, tak mi naskočil přehrávač vlc, a na ploše jsem ukázal na jinou složku, tak se mi ihned otevřela. prosím, kde je chyba? používám jednoklik-děkuji za pomoc!

doplněno 08.07.17 10:48:

u toho klikání-nahoře v liště ,když chci jedno okno zavřít, tak se mi ztratí dvě kona naráz-děkuji!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

možná máte chybné nastavení myši - resp. nastavení na jednoklik místo dvojkliku... možná je vadná myš. Zkusil bych nejprve novou myš za pár korun... už jsem měl myš, která mi blbla podobně, případně měnila tlačítka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]