Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačteni obrazku z vebu

Od: marian® odpovědí: 5 změna:

ZDRAVIM : mam takovy problem,v práci máme před hlavním vchodem web kameru,která se přenaší na webovou stránku zaměstnavatele.Když si najedu na tuto stránku je tam vlevo obrázek toho hlavního vchodu,vždycky když jsem na ten obrázek kliknul,tak se mi zvěčil.Tedkom se mi zvěčí jenom rámeček,ale obrázek se nenačte,načte,ale hned se ztratí.Před 2 měsící bylo všecko o.k. nevím jestli jsem do pc něco nenainstaloval co by mohlo vadit nebo je chyba někde jinde.Poradí někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nebude lepší kontaktovat správce vašeho webu, který to má na starosti?

hodnocení

zkoušel sem to v praci a tam to drži tak chyba je asi umě ale jinak mi vše jede normalně tak nevim čim to muže byt.

Aha, tak alespoň nějaká informace. Co zkusit alternativní prohlížeč, jak se to bude chovat.

hodnocení

nevim co to je ten alternativni prohližeč?

doplněno 01.12.08 14:28:

tak ted sem to zkoušel a v mozile to jede normalně děla to opera ale nevim proč ty bys nevěděl?

Tak můžeš vyzkoušet Operu, FireFox, Internet explorer. Uvidíš, co to bude dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]