Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD mechanika

Od: his* odpovědí: 10 změna:

Cau...mam takovy problém s DVD mechanikou... přehrávámi jako normálně film i CD ale hry na DVD nepřehrává. Prosím poradte co mam dělat dík.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honza2581*
hodnocení

1x

Možné je že stárne laser nebo jak kolega říkal maverick® že jde mechanika "do kytek". Možné také je že mechanika je "špinavá", čočka že je poškrábaná nebo tak něco. Zkuste ji rozdělat, pokudmožno vypojenou od el. proudu a jaknout se.Pokud by čočka byla "poškrábaná" kupte si vatové tyčinky a líh(NE technický či jinak denaturovaný, prostě čistý líh. Koupíte jej v lékárně "za babku"). Potom opatrně čočku vyčistěte. Pokud by to nepomohlo, tak hold se budete muset s mechanikou rozloučit. :(

hodnocení

0x

Normálně film i cd...to jako oboje na cd? Hry na dvd nejdou? Ostatní věci na dvd jdou?

his*
hodnocení

Ne jako moje DVD mechanika mi prěhrává CD-ROM a prěhrávámi Filmy na DVD ale hry na DVD ne

krulis*

A jinou hru jsi zkoušel?

his*
hodnocení

jo zkousel

a? Co to dělá? Vůbec nevidíš obsah disku? Snaží se ho to načíst?

his*
hodnocení

snazise se to načíst ale nejde to furt to blika. a nic pak to přestane blikat a kdyz tam tento počítac a chci to jako otevřit to DVD tak to napise vožte prosim disk

Hry budou určitě vypalované, filmy lisované? Asi ti jde pomalu mechanika do kytek- pokud to jinde běhá a tobě to dříve taky běhalo

his*
hodnocení

moc rád bych vám poděkoval za radu ale nejsem na todle takovek expert jako ze bych uměl rozdelavat dvd mechaniku raci to delat sam nebudu :) ale dneska jsem zkusil znova hru tentokrat na Originalku a taky nic je to velka škoda no asi mi jde opravdu do kytek :( ale i jinak vam děkuju.. asi ji budu muset vyměni

troja*

Podívej se sem: jnp.zive.cz/...

doplněno 05.12.08 20:14:

nebo sem: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]