Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukladání stažených souborů v Exploreru

Od: jezinka* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, nevíte, kam se ukládají soubory stažené v Internet Explorer? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Myslím, že do C:Download

technikjirik*
hodnocení

1x

také záleží na tom jaká cesta byla zadána jako standartní při instalaci IE. Já si při instalaci nastavil svůj adresář. Jinak je to standartně c:download. Někdo přejímá ze starší verze nastavení a to klidně může být dokumenty. Pokud nejde vyhledat nějaký zatoulaný soubor podle názvu, tak si zkuste cvičně stáhnout jaký koliv jiný a v místě kde se vás downloader zeptá uložit kam? tak vám sám nabídne právě svoji standartní cestu a adresář kam si většinou ukládá a tam můžete hledat již dříve stažené soubory kterým jste nezadala jinou cestu pro ukládání. Pak je zvláštní ukládání souborů a to jsou většinou škodlivé potvory, které se po stažení ihned instalují a po instalaci se samy smažou. Snad jsem toto téma amatérsky vyčerpal.

sondaw*

No v podstatě jsi již první větou řekl totéž, co já:)

technikjirik*

jsi samozřejmě jednička, já jen rozvinul to co jsi napsal ve zkratce...

sondaw*

Promin, nemyslela jsem to zle

No já osobně raději každému řikám- žádné místo neni základní, nevěřim tomu že si to nikdo nepřeklepne. Čili raději si to najdi přes start/hledat- možnosfitrovat i podle času. Případně druhá možnost (zkusit jako první), dát znovu něco stahovat a kouknout kam to stahuje, zda tam náhodou neni to minulé ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Jezinko,uložit si můžeš,pokud stahuješ z Webu,cokoliv,a ve svém PC si zvolíš místo.Já jsem si vytvořil v DOKUMENTECH složku

SETUP SOUBORY.A tady si ukládám vše,co stáhnu(download) a chci nainstalovat do systému.Většina programů se tě při příkazu :download zeptá:spustit,nebo uložit.Volím uložit - zeptá se kam.Najdu si tu složku :setup:

JABRAKA

sondaw*
hodnocení

0x

Jenže dotyčná se ptala, kam se ukládají standardně, zřejmě tam již má něco staženo. Také si volím ukládání souboru do svých umístění, do vytvořených složek v Dokumentech a mám tam navolenou cestu pro ukládání

Pokud hledáš určitý soubor, který jsi někam stáhla a umístění nevíš, zadej název toho souboru do Hledání a nechej vyhledat

honza2581*
hodnocení

0x

Když jsem kliknul na toto otázku, tak jsem si říkal: "Panebože v Exploreru?". No vy jste myslel v Internetu Exploreru. Je mezi tím docela velký rozdíl, ale chtěl jsem říct že cokoliv co stáhnete se nachází v Systémovém disku, standartně v C:Documents and Settings(uživatelské jméno, např. Admin)Local SettingsTemporary Internet Files(dále TIF) Tam také jsou cookies a všelijaký bordel z netu, obrázky, webovky a ostatní. Když něco stáhnete, tedy ve Vašem případě soubor, tak si zvolíte Uložit, např. do C:Soubory. Ono jak se to stahuje tak nejdřív právě stáhne do TIF a potom zkopíruje do danného úložiště, v tomto případě do C:Soubory.

sondaw*
hodnocení

0x

Tak ted na to zase koukám já a říkám si PaneBože, ale třeba si sedím na vedení. Internet Explorer bylo jediné, co mne napadlo, protože jak by co kdo asi stahoval z Průzkumníka? Ale třeba mi to vysvětlíš? Navíc to má jasně napsané hned v dotazu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]