Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční edge

Od: hang odpovědí: 4 změna:

ahoj,sice edge nepoužívám ale když jsem odinstaloval jeden program co mi na disku zabíral místo tak po instalaci měl otevřít edge který nejde otevřít a naskočilo jen toto

Nefunkční edge

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, k Vaší informaci snad jen toto - je běžné, že když se udělá špatný zásah např. do OS a něco se smaže, tak něco jiného přestane fungovat. A nyní jste si to ověřil i prakticky. Zdravím!

doplněno 01.07.17 21:51:

Jasně, ale smazal jste nějaký soubor, který tam měl zůstat. Zkuste Obnovení systému.

doplněno 01.07.17 21:57:

Pozor! Nemyslím přeinstalaci OS, ale použít program Obnovení systému (o bod zpět). Měl by být v nabídce Start.

hang
hodnocení

Do OS jsem nezasahoval :(

hang
hodnocení

Asi budu muset jelikož mi naskakují i sprosté reklamy a dělá to neplechu takže si fotky a ostatní dám na flashku a jdu obnovit systém

hodnocení

0x

V dnešní době, kdy jsou obrovský disky mě trochu uniká smysl šetření místa na disku formou odinstalování programů.Ještě tak smazáním nějakých velikánských souborů, budiž.

I když mám systém na SSD, tak soubory stejně dávám na klasický disk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]