Ahoj, nechávám si dělat webové stránky od firmy. Nechávám si přidělat i jazykovou mutaci za kterou si malá firma počítá 3000 Kč. Tuto cenu si řekl pán před tím jsem mu pověděl, že překlad si nechám udělat sám a texty mu dodám. Na to mi také sdělil, že jazyková mutace 3000 Kč se skládá...Jazykové mutace se skládají ze 2 činností.1) Překlady do příslušného jazyka, texty.2) Webové stránky se musí připravit na jazykovou mutaci v příslušném jazyce, upravit webové rozhraní, nahrát jazykové mutace, změnit strukturu webových stránek.Cena 3 000 Kč, je za krok č.2. (jednu jazykovou mutaci)Takže vlastě mě vyjde jayzyková mutace na 3800,- 3000,- + 2x normostrana pro 400kča texty si zaplatím sám u překladatele..Připadá mě to ale, že mě chce brát trošku na hůl... že cena 3000Kč byla na začátku s překladem a posléze mi to osekal bez..Stránky, které mi vytváří...nejsou moc složité...a 3800 za jeden za jeden jazyk. se mi zdá hodně..ale nevím...co všechno ten člověk musí udělat proto, aby tam ten jazyk dal..je to SLOŽITÉ? a nebo mě opravdu šidí?webové stránky mě bez NJ mě budou stát 18000,-děkuji za radu. P.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.