Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit otevírání složky v novém panelu,

Od: flodur® odpovědí: 4 změna:

Po novotě na OS W10 se v něm ztrácím a prosím o radu. Používám prohlížeč Mozillu. Momentálně po nové instalaci OS při otevírání složky se načte její název na který musím kliknout a teprve se stránka v novém panelu otevře. U XP se mi složka po kliknutí na ni v novém panelu načetla stránka již otevřená

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přiznám se že nerozumím dotazu. Firefox neotevírá složky, ale panely. Složky otevírá systém. Nerozumím s čím máte problém. Pokud řešíte problém s prohlížečem, pak na to nemá vliv změna operačního systému. Ptáte se tedy na operační systém nebo na prohlížeč?

hodnocení

0x

Otevři nějakou složku a vpravo nahoře klikni na Možnosti, otevře se toto okno a v něm lze nastavit způsob otevření. Já mám takto; podtrhne se při ukázání šipkou a na1 klik se otevře.

Jak nastavit otevírání složky v novém panelu,
hodnocení

Omlouvám se nejedná se o Firefox ale Edge jde to vněm nastavit.

Jak nastavit otevírání složky v novém panelu, #2

Takže vyřešeno?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]