Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, dostal se mi do ruky starší notebook Fujitsu Lifebook S761 s Win 7a nefunguje čtečka karet. Mrtvá není, po zasunutí karty počítač "zabimbá" a ve správě systému se objeví čtečka s vykřičníkem a kód 10 - zařízení nelze spustit. Internet je plný ohledně této problematiky u Win 7 a pomáhá prý instalace novějšího ovladače. Našel jsem novější, nainstaloval, ale ve správě systému je pořád původní, co s tím?
Tady support.fujitsupc.com/... byste měl najít veškeré ovladače k tomu ntb pro W7 32 i 64 bit.
Vždycky, když se něco po mé radě povede, mě to potěší. Takže jsem moc rád, že už ti to jede
Diky za odkaz, ale přesně zde jsem ten ovladač našel a instaloval - nic. Pořád tam byl starý. Ale jak říkám technika má duši, nebo satam čarovné ruce , opět jsem jej stahnul a instaloval a už to jede, nerozumím tomu, každopádně díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.