Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra se v určitých místech seká

Od: vojta1996 odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Mám takovej problém u hry Half-Life 2. Když se pohnu na některé místo, tak se hra začne příšerně sekat (jak graficky, tak i zvukově). Největší zajímavostí ale je, že to nedělá skoro vůbec. Jen v určitých místech. Nemohl by mi prosím někdo z vás poradit?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

0x

HL 2 je hodně stará hra. já ji na původním pc přehrál bez potíží,na novém železe byl problém. takže předpokládám,že máte originál hru,ne staženou bůhví odkud. pohledejte na netu patche a nainstalujte. pokud se bude dál sekat,zkuste při hře nechat běžet jen jedno jádro,ostatní vypněte. správce úloh - procesy - najděte HL2 exe,pravou myší klikněte,vyberte,tuším,nastavit spřažení a odškrkejte cpu 1 až nevím,kolik máte. cpu 0 nechte. nevím,jak a proč,ale mi to tak na starých hrách funguje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]