Nejste přihlášen/a.
Já věřím jenom takovému odběru, který si změřím extra přístrojem. Nikdo nemůže vědět, co znamenají čísla, která se výrobce rozhodl posílat na displej.
Platí zákon zachování energie. Při takovém odběru, který bude přeměněn na teplo, by se mobil citelně zahříval. Zahřívá se?
Měl jsem dva stejné noname mobily a jeden časem začal zlobit a musel se často nabíjet. Zkusil jsem tovární nastavení, okoukal vevnitř, kde se to hřeje. Usoudil jsem na závadu na hardware a letěl z baráku.
Čínský, z číny a přes rok pracoval normálně. U čínského zboží automaticky předpokládám, že pokud se nerozbije hned, když ho vybalím, tak žádná reklamace nemá cenu. A proto je to levnější. Pro koho je nefunkční výrobek finanční katastrofa, tak ať si ho koupí se zárukou tady a má klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.