Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Nemá někdo po ruce nějaký celkový seznam dostupného hardwaru? Nebo nějaký formulář s požadavky na nové PC + kancelářskou techniku? Mám právě něco takového sestavit, tak ať neobjevuji Ameriku. Začal jsem s tím, že jsem si proskenoval počítač a sepsal komponenty, které mám já, ale já nevyužívám samozřejmě vše, čili teď už musím lovit z hlavy všemožné cizí komponenty typu čtečka otisku prstů, platební terminály, páskové jednotky, UPSky, plottery, kontroly bankovek, atd atd... zkrátka jakýkoliv hardware, který by mohl být použit při práci v "neidentifikované" kanceláři. I takové věci jako je třeba počítačka peněz, skartovačka, bezpečnostní pípák, bezp.kamera, atd ... sami teď už asi chápete, že toho bude mraky a nechci na nic zapomenout
nebo mi sem pište alespoň nápady na komponenty, co vás napadnou
Žádný takový konečný seznam nemůže existovat, vždyť jen do USB můžete zapojit pomalu co vás napadne od myši, externích disků, přes nejrůznější větráčky, lampičky, mini chladniček či ohřívátek, až po vodotrysky, zvlhčovače vzduchu, minipračky, usb chladící čelenky a tisíce dalších denně vznikajících nesmyslů.
Dále spousta hardware je už z větší či menší míry nebo zcela zastaralá, co do seznamu zahrnout a co už ne, neexistuje žádná jednoznačná stálá hranice.
vidíte, externí disk - díky
Mě jde o zprovoznění pracovní kanceláře, takže nepředpokládám, že by prošel požadavek na ty USB "blbinky". Šlo mi spíše o to, že lidi si zažádají o počítač stylem "no takový ten normální - kancelářský no, aby to umělo wort a ekcel, aby na tom šel internet a to je asi tak všechno" A pak koukaj jak péro z gauče, když dostanou terminál, který třeba nemá vypalovačku a musí se dokoupit externí. To, že nikdy vypalovat nebudou a věčně tím otravujou mě je věc už jiná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.