Nejste přihlášen/a.
Mám notebook a mám problém s uvedením ho do režimu spánku. Když od něj odcházím, kliknu na nabídku start a tam na nabídku vypínač. Klik na Režim spánku. Pc se vypne, ale velice často se za chvíli zapne sám, ikdyž na něj nesahám. Kliknu na externí klávesnici na klávesu se srpkem měsíce. Vypne se, ale po čase se velice často sám zapne, ne však externí monitor, který jsem zkoušela vypnout, jen v přístroji. Když si toho nevšimnu, je po nějaké chvíli horký. Co dělám špatně? Jak to mám napravit. Děkuji za velice jednoduchý návod.
Dobrý den. Nejspíše Vám počítač broubouzí nějaká komponenta. Nejčastěji to bývá bezdrátová myš - nemáte? Někdy to bývá i bezdrátová klávesnice, někdy síťová karta... zkontrolujeme nastavení.
Klikněte na start a začněte psát (klidně malými písmeny) DEVICEMGMT.MSC a odešlete Enterem - spustí se správce zařízení
Zde vyhledejte Myši a jiná polohovací zařízení a rozklikněte, poté dvojklikem otevřete nastavení myši. To samé z klávesnicí a síťovým adaptérem. Na poslední záložce Řízení spotřeby odškrtněte volbu Povolit zařízení probouzet počítač
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.