Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázky - Zmizel název

Od: radar* odpovědí: 9 změna:

Nevím, co jsem udělal špatně, prosím o radu. Obrázky - kde mám uložené různé složky s názvem. Každá složka má název, kde jsou uloženy fotografie s názvem. Když otevřu Obrázky - dám - Zobrazit Miniatury - zmizí názvy u složky.

- dám - Zobrazit vedle sebe - názvy u složky jsou

Kde jsem udělal chybu, prosím o radu, děkuji.

Obrázky - Zmizel název

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou obcas veci mezi win a zemi:-/
Zkus reset PC.

hodnocení

0x

Asi jste si skryl názvy viz obrázek

Obrázky - Zmizel název #2

Myslej jsem ze adresar je neco jineho nez soubor:-/

Myslím, že od jisté doby win používají Soubory a Složky.

Mimochodem já na Win7 Enterprise položku Skrýt názvy složek nemám.

Ja záse myslel, že se přes Start počítač zapíná a vidíte, přes Start se počítač vypíná :) Ale máte pravdu. Adresář je něco jiného než soubor, ale já nemůžu za to, že tato funkce opravuje i rozbité popisky u adresářů. Bohužel jen ve win7. U win XP je to přes klávesu SHIFT, takže jsem raději udělal videonávod.

radar*
hodnocení

Jestli rozumím ukázce, tak jsem udělal toto. Pravým tlačítkem myši kliknu na plochu. Obrázek přikládám. Nebo je Vaše ukázka jinde? Jde o PC, kde mám XP. Nevím, jaký tam může být rozdíl. PC restartuji první. Děkuji.

Obrázky - Zmizel název #3

Pro XP jsem udělal videonávod

https://vid.me/0KOy

radar*
19.06.17 21:18
hodnocení

To, co vložil Yakub je z WIN7 (a možná výše), v XP to nehledejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]