Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z internetu vs soubor je poškozen

Od: jezinka* odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Chtěl jsem opět nainstalovat hru mafia, jenže druhé CD je nějaké požkozené, tak to nejde,. tak jsem skočil na warez, kde to cd je ke stažení ale když se to dostahovalo, tak to napsalo, že soubory jsou požkozeny. stáhlo se to v e 3 souborech. jeden je zip, druhý t01, třetí z03. Nevíte co stím? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to vícepoložkový archiv. Ve WinRARu nebo WinZIPu by měl jít normálně rozbalit případně otestovat jestli je OK.

jezinka*
hodnocení

hází to chybu, nesouhlasí CRC

vojtahavel*

Je to špatně stažené...

jezinka*
hodnocení

koukám na to...vždycky se to na 46 MB sekne..má to 200MB. čím to může být? Díky...

vojtahavel*

Ano, zkus najít jiný server odkud by se to dalo stáhnout.

jezinka*
hodnocení

Tak konečně se to dostahovalo celé, jenže problém přetrvává. Stále to hází tu chybu. Tentokrát ale Neočekávaný konec archivu. Nevíte někdo co stím? Děkuji moc!

plaky*

najdi si iny zdroj a skus to potom...mne to pomohlo velakrat... *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]