Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft-Mini HRY

Od: michalbc® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den poradci,

Mám dotaz ohledně Hry Minecraft.

Já této hře vůbec nerozumím, resp. jsem ji nikdy nehrál, proto píšu za 8 letého syna.

Přišel s tím, že chce na základě YouTuberu , které na YouTube sleduje hrát MINY HRY MINECRAFT.

Nejsem schopen mu je ale zajistit. Byli jsme i prodejně s hrami a prodejce moc o tomto nevěděl, resp. zakoupit to nelze, všeobecně Minecraft běží online a všechny ekvivalenty hry se stahují.

Může mi někdo poradit jak Miny hry minecraft získat, popř. jestli je vůbec k verzi, kterou máme může mít.

Minecraft jsem zakoupil v rámci Windows 10 tuším za 250 ,-

Takže máme verzi kterou hraje registrovanou a je to MINECRAFT WINDOWS 10 EDITION verze tuším 1.1.

Součásti základní tabulky je i obchod, kde lze zakoupit ekvivalenty a skiny apod., ale Miny hry se tam nezobrazují...

Díky za info Všem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x
Dobrý den, stačí Minecraft zapnout a ve hře dát tlačítko multiplayer. Zde dejte add server a vložte IP adresu serveru kterého chcete. Tady je nejznámější český server s minihrama: mc.survival-games.cz
Ve hře se musíte registrovat příkazem /register HESLO ZNOVUHESLO , a poté se přihlásit příkazem /login HESLO
Tohle se dělá na většině serverů tam ať si to syn zapamatuje.
Pokud synek trošku rozumí anglicky tak můžete zkusit snad nejznámější server s minihrama na světě EU.MINEPLEX.COM , tady se ani registrovat a přihlašovat nemusíte protože server je jen pro hráče se zakoupeným minecraftem
doplněno 18.06.17 08:51: A servery nejsou jenom s minihrama. Můžete si zahrát i klasický survival ve více hráčích. Tady máte většinu serverů v Česku minecraft-hosting.cz/...
doplněno 18.06.17 09:10: Verzi doporučují tu nejnovější
minecraft18

doplním že minihry jsou až od verze myslím 1.8 takže nejdřív updatovat Minicraft

doplněno 18.06.17 09:15:

*oprava Minecraft :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]