Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, měl bych na vás otázku. Maže facebook historii? Jakože třeba po 2 letech umazává třeba fotky nebo zprávy? Já totiž nemohu najít pár důležitých fotek,což mě zaráží. Předem díky.
Já se k vám, k vaší otázce, přidám. Nevadí? Jak najdu své příspěvky? A najdu vůbec své odpovědi? Jak? Něco jako je tady "které jsem založila" a "do kterých jsem přispěla". Dá se to vůbec?
Ivzez, děkuji, zasnažím se podle vašeho návodu. Plácám se v tom nehorázně.
Podobnou službu, jako máme tady, Facebook neposkytuje. Ale všechny odpovědi, reakce a příspěvky byste měla najít na své zdi.
Je to piplačka, jde to hrozně pomalu, ale postupně se dá vrátit až k datu, kdy jste se na FB zaregistrovala. (Vyzkoušela jsem to ± před rokem, kdy jsem něco hledala a nepamatovala si, ze kdy to bylo.)
Uvedené se vztahuje k postům na vlastní zdi, na zdech přátel, skupin apod. Nevztahuje se ke zprávám, které jste si s někým vyměnila.
Němčiny se nelekejte. FB používám v němčině a nechce se mi "přepínat jazyk".
Odkaz by se Vám měl otevřít v tom jazyce, který máte na FB nastaven:
Jak stáhnout své informace z FB: m.facebook.com/...
Zkuste si stáhnout vše, co máte na FB uloženo, možná tam své fotky najdete.
Facebook nemaže nic, co do něj uživatelé vložili. Dokonce, pokud např. některé fotky někdo sdílel, si FB tyto fotky ponechá i v případě, že je smazal sám uživatel.
Pro případ, že by se Vám odkaz přece jen otevřel v němčině: Použijte radši odkaz na plnou verzi → sjeďte dolů na konec stránky, v levém dolním rohu klikněte na odkaz "Deutsch"a vyberte si "svůj"jazyk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.