Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabránění naskočení spořiče ve Win7

Od: kejikl® odpovědí: 4 změna:

V změstnání pracuji na PC, přez který vydávám materiál, pro který si během směny chodí zaměstnanci.
Jme součástí velkého koncernu, který má určitou počítačovou firemní politiku.
Součástí ní je i to, že po cca. 10minutách nečinnosti naskočí spořič a pokud chci nově příchozímu něco vydat, musím pohnout myší, zmačknout ctrl+alt+delete zadat heslo (silné heslo) a zmačknout enter. Toto dělám třeba 30x 40x denně.

Bohužel prodloužit prodleva spořiče nejde (viz. firemní politika).

Napadá někoho jak si pomoci? Mám přístupová práva jen user.

Do plánovače úloh se dostanu, nešlo by zde třeba naplánovat po 9ti minutách nějakou akci, která by počítač udržovala aktivní?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdržování a nepohodlí chápu, ale spíše se ještě zamyslete nad možným zneužitím, jestli je možné, aby pak někdo nevydával materiál místo vás, nevím o co se jedná...ale byl bych opatrný
hodnocení

Výdej znamená nejméně 5 kliků a fyzické vyjetí šuflete, z kterého to já musím vzít a podat. :)

mot
hodnocení

2x
zkuste pohledat nejaky generator pohybu mysi.
hodnocení

To bude bezesporu potřebovat instalaci a ta u mě neprojde. :(

doplněno 16.06.17 15:26:

Tak MouseJiggle funguje i bez instalace, spuštění jsem automatizoval Plánovačem úloh. Děkuji moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]