Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Assassins Creed 1 - čeština

Od: creed odpovědí: 7 změna:

Ahoj,
hledám hru do této starší hry - Assassins Creed 1. Poradíte?

Dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tato hra u nás vyšla s českým dabingem, takže jedině koupit originál.

Kdysi existoval amatérský překlad (titulky), ale už není na internetu k nalezení. Myslím, že byl stažen poté, co hra vyšla jako originál v češtině.

lucka*
hodnocení

0x

Ahoj, je to přesně, jak psal tady kolega, hra vyšla kompletně v češtině a s českým dabingem, dle mého bohužel :D Dávám obvykle přednost původnímu dabingu, ten český mi často připadá parodický, nejen u her.. a alespoň si tak člověk trénuje a zlepšuje angličitnu :)

frenki
hodnocení

0x

Mám doma org. Assassina 1 a je bez češtiny a nedaří se mi ji nikde najít. Nemáte radu kde ji stáhnout? Díky

tomas11*

hledej na ulož to - je to tam komplet.

erik*
hodnocení

0x

Já mám Assasins Creed 1 org s češtinou ale mám nový notebook bez šuplíku na cd kde mám najit Assasina s češtinou k stahnuti nebo koupeni na internetu?

Ke stažení neporadím, protože to odporuje pravidlům poradny.

Ke koupení (a stažení) ho mají třeba na Uplay (což je herní klient Ubisoftu) za 9.99 eura, ovšem bez češtiny.

Další možností je zakoupení externí DVD (nebo BD) mechaniky.

tomas11*
hodnocení

0x

No nebo by šlo to hodit u kámoše co má mechaniku na externí disk a pak přes USB k sobě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]