Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor MFC42.dll:6648

Od: balada* odpovědí: 6 změna:

Kde bych mohl sehnat a stáhnout soubor MFC42.dll:6648? Při každém spuštění PC se objevuje upozornění, že chybí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bretislavkral
hodnocení

0x

slunecnice.cz/...

tady je stačí stáhnout

balada*
hodnocení

Díky za radu, ale bohužel, není funkční. Stáhne se mi pouze soubor MFC42.dll, což počítači jaksi nestačí a vyžaduje MFC42.dll:6648. Tvrdí, že MFC 42.dll je vázána na nefunkční export MFC 42.dll:6648.

A jak a kdy to začalo, tato hláška? Instaloval jsi nebo aktualizoval něco?

balada*
hodnocení

Odstraňoval jsem některé nepoužívané programy a poté jsem si chtěl otevřít obrázek v 602 Foto programu. Ten už otevřít nešel a poté mi tato zpráva naskakovala při každém spuštění PC.

bretislavkral

ten soubor je funkcni, tak jak ma byt :) kam jste jej kopíroval? jaky mate os?

tato chyba je zpusobena tim, ze jak jste cosi odinstaloval, neco smazalo nejaky radek v registru windows, anebo jste nenakopiroval tento soubor tam, kam ma byt, momentalne nepouzivam xp ani vistu, ale mam dojem, ze by mel byt zkopirovan bud do:

a) x:WindowsSystem32

nebo (toto je opsano z virtualniho stroje, kde jsem si pro vas instaloval windows xp)

b) x:Windowswinsxs tady asi složka x86_Microsoft.Tools.VisualCPlusPlus.Runtime-Libraries_nějakešilenečisloktereseminechceopisovat_x-ww_ff9986d7

pokud toto nepomůže, opiště vše, co vám to hlásí za chybu

balada*
hodnocení

Mám OS Windows 98SE a instaloval jsem do Windows/System32. Jsem pouze poučený laik, neznalý AJ, takže to vzdávám. Moc děkuji za snahu a protože se mi hláška objevuje jak při spuštění PC, tak při pokusu otevřít obrázek v 602 Foto, asi odinstaluji tento program a neinstaluji si nějaký jiný pro správu fotografií. Možná, ře to pomůže. Ještě jednou dík.

Milam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]