Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi repeater

Od: macek71® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,potřeboval bych poradit. Koupil jsem wifi repeater.Nemůžu se do něj dostat. V manuálu je napsaná adresa 192.168.10.1 ,ale tam se nedostanu. Wifi repater mám propojen s mým routrem kabelem .Wifi repeator funguje, jsem na něj připojen.Pokud vytáhnu jabel z routeru,tak wifi z něj nechytnu.Už jsem jeden měl doma,takže vím,že se musím do něj dostat a přepnout tam jednu položku.Bohužel se do něj nedostanu.Přihlašovací údaje mám (admin,admin), ale tabulku pro tyto údaje nejsem schopen otevřít. Zkoušel jsem to na ipadu, mobilu a starem Ntb , který nemá wifi,je propojen kabelem. Potřeboval bych poradit, jak zjistím Ip adresu repeatoru, který je napojen na router kabelem. Předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

12.06.17 22:31
hodnocení

Vyřešeno

tomas11*

To je sice hezké ale nás by třeba zajímalo jak.

hodnocení

0x

1) Když už zadáte otázku tak při vlastním vyřešení je vhodné řešení alespoň nastínit
2) Podle popisu by to sedělo na špatný segment sítě ;)

hodnocení

0x

Pokud wifi repeater pracuje v siti 192.168.10.xx a váš router má na 99% sít 192.168.1.xx , tak na sebe tyto dvě zařízení nemůžou vidět. Takže to buď musíte propojit kabelem napřímo neboli PC <-> repeater a po nastavení repeateru vrátit za router, nebo se přihlásit na router a přenastavit si jeho síť na síť repeateru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]