Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřeboval bych poradit. Koupil jsem wifi repeater.Nemůžu se do něj dostat. V manuálu je napsaná adresa 192.168.10.1 ,ale tam se nedostanu. Wifi repater mám propojen s mým routrem kabelem .Wifi repeator funguje, jsem na něj připojen.Pokud vytáhnu jabel z routeru,tak wifi z něj nechytnu.Už jsem jeden měl doma,takže vím,že se musím do něj dostat a přepnout tam jednu položku.Bohužel se do něj nedostanu.Přihlašovací údaje mám (admin,admin), ale tabulku pro tyto údaje nejsem schopen otevřít. Zkoušel jsem to na ipadu, mobilu a starem Ntb , který nemá wifi,je propojen kabelem. Potřeboval bych poradit, jak zjistím Ip adresu repeatoru, který je napojen na router kabelem. Předem děkuji
Pokud wifi repeater pracuje v siti 192.168.10.xx a váš router má na 99% sít 192.168.1.xx , tak na sebe tyto dvě zařízení nemůžou vidět. Takže to buď musíte propojit kabelem napřímo neboli PC <-> repeater a po nastavení repeateru vrátit za router, nebo se přihlásit na router a přenastavit si jeho síť na síť repeateru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.