Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa poslat do emailu

Od: jana78 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer. Mám natočené videa fotoaparátem. Celkově je to 2.17 GB. Soubory jsou pod označením SDC. Nejde mi poslat videa do emailu. Jak postupovat je třeba nějaký program? Videa mám uložené v dokumentech. Když jsem si poslal videa na plochu a přetáhl je myší do emailu příjemce tak jsem před odesláním videa přehrál ale u příjemce nešly přehrát . Kde je chyba? Jaký je postup? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Soubor o obsahu 2,17GB nikdy nepůjde poslat mailem, to je moc velké, musíš přes uschovna.cz/...

hodnocení

0x

Tady není problém ve velikosti souboru, ale v tom že je to dost nestandardní formát...

Takže buď použít nějaký konvertor do avi a nebo na cílovém počítači nainstalovat patřičný přehrávač

hodnocení

0x

Tazateli, vy jste fyzicky neposlal(a) žádná data - jen umístnění (adresu) vašeho souboru ve vašem PC - C:UsersjáDesktop ... . Neposílejte e-mailem více dat než 10 - 15 MB. Větší soubory posílejte např. přes Uschovna.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]