Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava ve fotografii

Od: wydra® odpovědí: 11 změna:

Poradi mi prosim nekdo, nebo i pomuze, upravit PRST na prilozene fotografii? Puvodni a spravna, je cernobila, kde ma holcicka lehce ohnutý prst. Na fotografii barevne, ho ma prilis vytrceny a ja bych ho potrebovala lehce ohnout, jako ho ma na fotografii cernobile :)

Pomoc uvítám, dekuji!

Úprava ve fotografii
Úprava ve fotografii #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z čistě technického hlediska je realizace možná, pokud umíte pracovat s editorem, u kterého umíte více, než čmárat. Jinak ovšem nechápu, co má být správného na černobílé fotce a vůbec, co má být sdělením jak u BW tak u barevné fotografie? Mimochodem černobílý snímek je naprosto mimo stran světla.

hodnocení

Ovladam slusne Photoshop.

U fotky nejde o kvalitu, ma to uplne jiny duvod i pouziti. Proste na BW fotce je lehce zahnuty ukazovacek a na te barevne ho ma vytrceny. Potrebuju ten vytrceny trochu "zahnout" aby to bylo podobne s tou BW.

Staci mi poradit, jak to v tom PS udelat?

Diky za snahu a ochotu.

jofa*

Tak jen tak z nudy .Asi 10 min. Šlo by to i důkladněji.

Úprava ve fotografii #3

Graficky fajn, ale chtělo by to prst ohnout i v posledním kloubu, takto prst ohne asi jen profesionální hráč na kytaru. :)

doplněno 11.06.17 11:07:

Jasně, že to byla jen rychlovka. Já to nekritizuji, ale vidíte, že tazatelce právě na tom prstu záleží. A ono to opravdu vyvolává nějaké emoce. Ten prst na ČB fotce je takový kamarádský, přítulný, na barevné kritický a nespokojený, na něco poukazující, něco jako "A odteď budeš dělat, to co já řeknu!" no a na upravené fotce zase takový jedovatý a umanutý, něco jako "Jasně jsem ti řekla, že ty ponožky poskládáš od nejsvětlejších po nejtmavší a co tamhlety modré, to je co? Nevíš kam patří?", nebo "A tohleto jako že má být celá tvoje výplata?" . Aspoň to tak cítím. *smich* *haha*

jofa*

tomkk: To máte pravdu, že u třetího článku to chce trochu prohnout. Napsal jsem, že to jde důkladněji. Nechal jsem něco na tazateli. Nicméně, pokud by to měla být nějaká celková fotografie a nikoliv detail, tak je to prkotina a nikdo to zkoumat nebude ale pravda , trochu prohnout a nepatrně zkrátit od ohnutí. Byla to fofrofka.

Tak jestli vy ovládáte podle svých slov slušně photoshop tak si tady asi děláte legraci, jinak to nevidím.

Zkuste klonování a interaktivní deformaci třeba, pokud vám to něco říká.

hodnocení

Dekuji za slova i akci.

Ja jsem nepsala, ze ovladam PS, ale ze slusne neco umim. Hlavne to, co potrebuju na upravu ftografii. Proto jsem psala, ze i navod by mi pomohl, kudy na to. Vetsinou nevim, kudy do toho a to je tenhle pripad. Tak ja se o to pokusim, samozrejme. Ono jeste je potreba ohnout tu spicku prstu :) Uz lovim a snazim se.

iz*

Napsala jste, že PS slušně ovládáte, takže se nemůžete divit reakcím (ten, kdo slušně ovládá PS, by si se zadáním nejspíš poradil sám).

hodnocení

Pro me to je treba "slusne", pro vas, kteri jste mistri, to znamena, ze neumim nic. Chapu a tak uz se snazim sama na to prijit.

Tak mě by zajímalo tak mimochodem, co u vás znamená něco slušně umět v PS, ale to je vedlejší, na tom nezáleží. Mozkovým myšlením musíte prostě dojít k tomu, že ten ukazováček musíte přemístit do požadované polohy. Pokud ovládáte na ZÁKLADNÍ úrovni photoshop, tak by to problém být neměl. Za mě bych to provedl kombinací výběru, přesunu, deformace, klonování-možností je nepřeberně. Že to není nemožné, vám ukázal @jofa

doplněno 10.06.17 20:46:

Ja jsem nepsala, ze ovladam PS, ale ze slusne neco umim.

Jistě. Napsala jste, že ovládáte slušně photoshop

hodnocení

Všem děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]