Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v posledních dnech se mně na stánkách v prohlížeči Mozilla FF zobrazují reklamy. Zásuvný modul Adblock Plus
mám smozřejmě nainstalovaný už delší dobu. V prohlížeči MS Edge je to v poho, ale ten nepoužívám a jiné prohlížeče nemám nainstalovány, takže nemůžu porovnat. Mozillu mám aktualizovánu na nejnovější verzi: 53.0.3.
V noťasu mám operační systém W10. Počítač jsem projel adwcleanerem, Malwarebytes-AntiMalwarem - vše OK, vyčištěn CCleanerem.
Díky za radu ARBA.
Já tom mám udělané tak, že na jakékoliv stránce se mi musí prohlížeč dotázat jestli chci aktivovat flash. To obvykle až poté, co kliknu na odkaz povolit video... Mám na výběr jestli ho chci povolit jen teď nebo napořád. Je to jednoduché. Na youtube si dáš povolit napořád. A na stránkách, kde neočekáváš prohlížení videa nebo kde jsou otravné reklamy ve flashi to necháš zablokované.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.