Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafické Ovladače NVIDIA

Od: meivyus odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám takový problém: Nejde mi nainstalovat nejnovější ovladač NVIDIA Geforce Experience verze 3.6.0.74
Neví někdo co stím? Grafické ovladače už jsem zkoušel odinstalovávat, ale problém stále přetrvával.
Pokaždé když instaluji aktualizaci, tak se to chvíli instaluje ale pak mi to napíše: Instalace selhala.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

1x
Pokud se jedná o Windows 10, tak je třeba mít tu nejnovější a plně aktualizovanou verzi, jinak se to nenainstaluje.
Jinak, Geforce Experience není ovladač, sá se sehnat i samostatný ovladač bez GF Experience.
chizuru: to ano, máte pravdu ze GeForce není ovladač a že ovladače se dají stáhnout samostatně. Ale jak jsem psal, u mne se mi to na jednom PC podařilo tak, že jsem dal W10.Po do čistého PC a nainstaloval jen drivery pro GK bez GeForce. U druhého PC mi ale GeForce nejdou odinstalovat, ani nelze nainstalovat samostatně nový ovladač. Jedná se také o W10 a poslední nejaktuálnější verzi.
doplněno 09.06.17 06:44: Problémy se softwarem Nvidia mám snad každý druhý měsíc, bez ohledu na konfiguraci PC. Kolega v práci je na tom podobně.
tomas11*

Tak u mne u Win7 žádný problém , akorát asi před rokem najednou v angličtině a nešlo to změnit , vyřešila to přeinstalace GeForce , spíše mne překvapuje že vychází nové ovladače vlastně každý měsíc.:)

Vím že je nemusím instalovat - ale vždy to běhá v pohodě.No a hry si tedy stejně nastavuji sám dle potřeby.

hodnocení

0x

No, to je poměrně u NVIDIE klasika..

Dělá mi to jak v práci, tak na PC u syna doma.

V práci se mi to s velkým vypětím vždy podařilo tak, že jsem GeForce Experience zcela odinstaloval..a pak vše dal znovu..

Doma se mi to tak 3x tímto způsobem povedlo..a po čtvrté již nikoliv..Program nejde vůbec smazat a ovladače nelze aktualizovat..

sluk15
hodnocení

0x

Zkuste nejdříve nainstalovat, jestli už nemáte, všechny ovladače NET Framework. Od nejnižší verze, postupně za sebou, do nejvyšší. Myslím že od verze 1.0 do 4.0(nebo až 4.5). Budete je stejně tak jako tak potřebovat. Pak to zkuste nainstalovat znova, až toto mít budete. Já dokavaď tam neměl toto, tak nebyla šance ovladače Nvidia nainstalovat. Pak bylo OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]