Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém: Nejde mi nainstalovat nejnovější ovladač NVIDIA Geforce Experience verze 3.6.0.74
Neví někdo co stím? Grafické ovladače už jsem zkoušel odinstalovávat, ale problém stále přetrvával.
Pokaždé když instaluji aktualizaci, tak se to chvíli instaluje ale pak mi to napíše: Instalace selhala.
Tak u mne u Win7 žádný problém , akorát asi před rokem najednou v angličtině a nešlo to změnit , vyřešila to přeinstalace GeForce , spíše mne překvapuje že vychází nové ovladače vlastně každý měsíc.
Vím že je nemusím instalovat - ale vždy to běhá v pohodě.No a hry si tedy stejně nastavuji sám dle potřeby.
No, to je poměrně u NVIDIE klasika..
Dělá mi to jak v práci, tak na PC u syna doma.
V práci se mi to s velkým vypětím vždy podařilo tak, že jsem GeForce Experience zcela odinstaloval..a pak vše dal znovu..
Doma se mi to tak 3x tímto způsobem povedlo..a po čtvrté již nikoliv..Program nejde vůbec smazat a ovladače nelze aktualizovat..
Zkuste nejdříve nainstalovat, jestli už nemáte, všechny ovladače NET Framework. Od nejnižší verze, postupně za sebou, do nejvyšší. Myslím že od verze 1.0 do 4.0(nebo až 4.5). Budete je stejně tak jako tak potřebovat. Pak to zkuste nainstalovat znova, až toto mít budete. Já dokavaď tam neměl toto, tak nebyla šance ovladače Nvidia nainstalovat. Pak bylo OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.