Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

APLIKACE NA ENDOSKOP

Od: michal* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,nevíte jak mám nainstalovat kameru Endoskop?Zakoupil jsem Android and PC Endoskop(je to kamera v tom kabelu).Mám k tomu maly cd nemam nato mechaniku.a aplikaci ViewPlayCap nemohu najít.Máte nějaké zkušenosti.Děkuji za odezvu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chcete ji nainstalovat do čeho? Windows nebo Androidu?

Pokud do windows, tak do jakých? Pokud to nebudou stařičké win XP, tak 7ky,8ky i 10ky toto zařízení samy rozpoznají a nainstalují a není ani třeba instalovat žádný podpůrný software, protože lze zařízení používat přes systémové prostředky "Skenery a fotoaparáty", kde se endoskop bude tvářit jako normální webová kamera. Pokud to jsou WIN XP nebo Vám nevyhovují systémové nástroje, musíte nainstalovat jakýkoliv program pro USB kameru. Váš zmiňovaný program vám postnul rádce nade mnou.

Pokud do android zařízení, tak musí podporovat USB OTG a pak stačí jen připojit kameru a nainstalovat taktéž jakýkoliv program na webkameru. Stačí v Google obchodě napsat "endoskop" a vyjede Vám xx programů.

fiser22*
hodnocení

1x

Co tenhle odkaz? :) data8.edisk.cz/...

tom*

Díky mockrát za odkaz! U mého endoskopu není žádné CD, pouze uvedený nefunkční odkaz v manuálu. Akorát jsem musel resetovat PC aby se zařízení načetlo.

hodnocení

0x
Správná funkce je závislá na tom, jestli má mobil plnohodnotný USB port s OTG (On-The-Go) a operační systém alespoň Android 4.4 nebo vyšší.

hodnocení

0x

Dobrá věc je Free 2x Webcam Recorder. Je to spolehlivý kvalitní produkt a jsem s tím velmi spokojen. Endoskop jen zapoj a spusť aplikaci.

yvannavy
hodnocení

0x

Nezapomeňte také povolit přístup ke kameře!

Ve Win10 = Nastavení - Soukromí - Oprávnění aplikací - Kamera - Zapnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]