Nejste přihlášen/a.
zdravím...nejde mi stáhnout film ...na Ulož to...zkoušela jsem to na nejkratších Simsonových a to mi stáhne,,,ale pokud dám delší film tak musím dát stahovat pomalu a nevím ani kam se mi to uloží...Podotýkám stahování zdarma..A nevíc to stahování by trvalo hodně hodin.. díky
Na stahování dlouhých souborů (filmů) je vhodnější nějaký program - "download manager" , který zajistí, aby se soubor stáhl i v případě výpadku při stahování a podobně. Dnes nejčastěji pomocí nějakého doplňku do prohlížeče. Oblíbený je třeba DownThemAll! . A stahování zdarma je úmyslně nastaveno na uloz.to a i jinde tak, aby to trvalo dlouho a nutilo lidi, aby si raději připlatili. Netrpělivý zaplatí, chudý (nebo kdo má čas), si počká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.