Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování filmu zdarma

Od: zavinac® odpovědí: 3 změna:

zdravím...nejde mi stáhnout film ...na Ulož to...zkoušela jsem to na nejkratších Simsonových a to mi stáhne,,,ale pokud dám delší film tak musím dát stahovat pomalu a nevím ani kam se mi to uloží...Podotýkám stahování zdarma..A nevíc to stahování by trvalo hodně hodin.. díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To je bohužel cena za stahování zdarma. A že nevíš, kam se ti to ukládá? To záleží na nastavení tvého PC a na nastavení stahování z uložto a o tom my nic nevíme. Jestli máš W10, nejspíš ten film najdeš ve Stažených souborech.

rv*
hodnocení

3x

Na stahování dlouhých souborů (filmů) je vhodnější nějaký program - "download manager" , který zajistí, aby se soubor stáhl i v případě výpadku při stahování a podobně. Dnes nejčastěji pomocí nějakého doplňku do prohlížeče. Oblíbený je třeba DownThemAll! . A stahování zdarma je úmyslně nastaveno na uloz.to a i jinde tak, aby to trvalo dlouho a nutilo lidi, aby si raději připlatili. Netrpělivý zaplatí, chudý (nebo kdo má čas), si počká.

kepler*
hodnocení

3x

Mně trvá na ulozto pomalé stahování filmu o velikosti 1 GB asi hodinu. Pokud chceš, aby se ti film stáhl do určitého souboru, pak je vedle nabídky uložit šipečka dolů - roletka, kde si zvoliš kam to chceš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]