Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Badoo - zrušení účtu

Od: xzone odpovědí: 3 změna:

Zdar lidi. Jsem už nějakej ten měsíc na Badoo a rozhodl se tu volovinu zrušit. Z nějakýho neznámýho důvodu se mi ale sama od sebe aktivovala supermoc. To znamená, že jsem si ji neaktivoval ani přes SMS, Paypal, iTunes nebo účet. Je mi teda záhadou, proč je aktivní, když jsem vůbec za nic neplatil a hlavně ji ani nechtěl. Jen pro informaci, aktivní jsem ji měl první tři dny po registraci, dál jsem o to neměl zájem, takže jsem ji měl celou dobu neaktivní.
Má otázka zní, zda zrušit profil i přes to, že je ta supermoc aktivní.
V nastavení mýho profilu mi to píše - Předplatné supermoci - na celý život.
Btw. V profilu nemám už ani fotky, ani nic vyplněnýho. Může to být ze strany badoo snaha udržet si touhle cestou uživatele? Na technickou podporu jsem psal, samozřejmě bez odezvy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blk88
hodnocení

0x

dobrý den, také jsem se jednou dostal do toho badoo, pořád někdo otravuje ,aby jste k nim vstoupil a že ostaní vás chtějí vidět a pořád do kola jakýsi kraviny. tak jsem si změnil emailovou adresu a mám klid od nějakýho badoo!

hodnocení

0x

Doporučujem zrušiť a potom ignorovať emaili a neotvárať ich.Časom to prestane.

tibor*
hodnocení

0x

dobry den pred rokmy som zrusil ucet lebo na vase stranky nechodim ani ma nezaujimaju ale uz niekolko rokov mi strhavaju 4x do mesiaca 4,99eur jeto pravidelne uz som aj banku zmenil mal som 2 mesiace pokoj a zasa to zacalo akym pravom to strhaju ked tam nie som registrovany a ucet tam nemam niekolko krat som pisal na podporu a ziadna odozva len aby som sa prihlasil alebo registroval to vsak neurobim nato im nenaletim len neviem ako zrusit abymi prestali kazdy mesiac strhavat 4,99eur 4x fakt prichadzam o peniaze a neviem ako sa toho zbavit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]