Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tatík mi dovolil upgradovat si počítač, ale sám jim moc nerozumí.. a on bohužel ještě méně :D Odešla mi grafická karta a když jsem objednávala novou, rozhodla jsem se, že si pořídím ještě 8 GB paměti DDR3.. všecko běží na první pohled jak má, jen u jedné hry (konkrétně Zaklínač 2) mi to v její konfiguraci ukazuje, že mám pouze 4 GB paměti.. i když pokud ve windows kliknu na ,,tento počítač" a dám vlastnosti, vidím,že mám 8 Gb.. nevíte někdo, čím to může být?
Děkuji
Dobrý den, moje odpověď nemusí být zcela správná, ale domnívám se, že ta hra je pro 32-bit OS a Vy máte PC s 64-bit OS. On totiž 32-bit OS umí pracovat s RAM pouze do 4 GB a zřejmě i takové aplikace, které jsou pro 32-bit OS. Pro Vás je důležité, že v Tento počítač to ukazuje správně RAM 8 GB. Na internetu jsem našel, že tato hra může běžet již s RAM 1 GB, ale doporučuje se více (nejvíce tam je uvedeno právě 4 GB). Takže, pokud hra normálně běží nemusíte to řešit. Zdravím!
Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.