Nejste přihlášen/a.
Asi poslední 3 měsíce se mi pravidelně notebook (HP 250 G3, W10,64b) odpojuje od wifi.Buď se odpojí,následně např. za minutu připojí,většinou ale je nutný restart.Také se stane,že po zapnutí se zobrazí ikona kabelového připojení bez signálu,jako by wifi v NT nebylo,nebo naskočí ikona wifi bez signálu a po rozkliku tabulka,že v dosahu není žádné wifi.Vyzkoušeno bylo na několika wifi sítích,ale stejné. Během týdne jsem přeinstaloval 2x windows ale problém přetrvává. Předpokládám že půjde o problém s wifi modulem. Na youtube jsem našel videonávod,jak wifi vyměnit.Není to nic náročného.Spíše bude komplikované takový hardware někde koupit,nic jsem ohledně nákupu takového HW nevygoogloval.
Jednak bych vyzkoušel tu USB wifinu a budete hned vědět, kde je chyba, a jednak pokud je to možné, vložte sem pokud možno detailní snímek wifi modulu vašeho notebooku. Mám doma dva moduly ze starších notebooků, možná, že by "pasovaly".
USB wifi je např. tady: tsbohemia.cz/... .
Teď nejsem doma, budu až večer, ale co nejdřív na ten přijímač kouknu a ozvu se.
Tak jsem kouknul na ty moduly, co mám doma a jsou jiné. Konektor do ZD mají sice stejný, ale jsou oba větší, nevešly by se k ventilátoru. Navíc mají jiné konktory na anténu. Takže bohužel...
Jenže bohužel nevím,co je myšleno tou USB wifi,nic takového nemám.Co se týče toho modulu,tak na videu je zobrazen od 4:50min,snad stačí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.