Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepodařila se inicializace grafiky

Od: honzi0020® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Přeinstaloval jsem si Windows nainstaloval jsem ovladaček ke grafice a když jsem si nainstaloval hru která mi na předchozím windowsu šla tak mi to ted hlásí NEPODAŘILA SE INICIALIZACE GRAFICKÉHO REŽIMU

Co mám dělat? Co to znamená?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nainstalovat poslední dostupné ovladače, DirectX... Ta hláška je hned na začátku po spuštění hry nebo až když chceš pak hrát?

hodnocení

Directx je nainstalovaný a ta hláška se objeví když hned na začátku. Měl jsem předtím na počítači ještě ageia prysx, který bych řekl, že vylepšuje činnost grafiky ale ted nevím kde ho mám sehnat => moje domněnka

hodnocení

Directx je nainstalovaný a ta hláška se objeví hned na začátku. Měl jsem předtím na počítači ještě ageia prysx, který bych řekl, že vylepšuje činnost grafiky ale ted nevím kde ho mám sehnat => moje domněnka

Ageia physx je driver na kartu, kterou patrně v PC nemáš. Je stejně k ničemu. Můžeš otestovat nějakou jinou hru? Nemáš na PC nastavené nějaké "zvláštní" rozlišení nebo frekvenci?
hodnocení

Nainstaloval jsem ted jinou hru ale ta jde v pohodě. Jak má zjisti rozlišení frekvence.

Hmm, jestli ti jede jiná, bude chyba asi někde jinde. Nedával jsi na tu ještě nějaký Patch?

hodnocení

Problem vyřešen chybělo tam jeden ovladač.

Děkuji za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]