Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proces chrome

Od: pesan odpovědí: 3 změna:

Zdravim, google chrome mi neodpovídal a tak jsem jej ukončil, ale proces pořád ve správci úloh běží, ale nelze ukončit. při "ukončit proces" se nic nestane, ani nevyjede žádná chybová hláška a proces stále běží. Díky za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste restart PC. Zdravím!

doplněno 03.06.17 13:23:

A Google Chrome jde opět spustit? Není to hláška, že neodpovídá script na stránce? Pokud ano, tak volte počkat nebo reload stránky.

doplněno 03.06.17 13:34:

Bohužel, více neporadím. Já s Google Chrome problém nemám (mám OS Linux). Chtělo by to najít příčinu, proč prohlížeč zatuhne - možná něco změnit v jeho nastavení.

pesan
hodnocení

Zdravím, to už jsem zkoušel, ale pokud k tomu dojde znovu, tak proces stále běží a nelze ukončit.

doplněno 03.06.17 13:26:

google chrome nejde právě pak zpustit vůbec po pádu a právě ten proces nejde ukončit ani přes cmd.

miloslavd*
hodnocení

0x

Odinštalovat,vymazat složku v - APPDATA/LOCAL/GOOGLE. Nainštalovat znovu zo stránky Google chrome.

Prípadne preskenovat Malwarebytes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]