Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřirozená barva tisku

Od: vojtahavel* odpovědí: 8 změna:

Již pár let vlastním tiskárnu hp deskjet 3325. Ukazatel stavu barev ukazuje, že tam sice moc barvy není, ale dříve při takovémhle stavu barev tiskárna tiskle naprosto normálně. Ale je to asi rok, co jsem si koupil balíček barev na doplnění (jehla+barvy) a doplnil jsem.

Poprvé tiskárna tiskla dobře, ale podruhé už tiskárna netiskne barvy tak jak by měla. Třeba z hnědé dělá zelenou a podobně. Když jsem barvu doplňoval, trochu jsem to přepískl s množstvím, takže jsem nechal kazetu vykapat. Je možné, že jsem si tou jehlou zničil ty polštářky uvnitř kazet a kvůli tomu to tiskne špatně, nebo kde může být zakopaný pes?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Zkoušels zkontrolovat trysky a vyčistit hlavy?

vojtahavel*
hodnocení

Nikdy jsem nic takového nedělal a nemám ponětí jak se to dělá...

sondaw*

Otevři si nějaký dokument>Soubor>Tisk>vyber tiskárnu>Předvolby>Údržba>Kontrola trysek a potom stejnou cestou i Čištění hlavy

Posledně, protože jsem dlouho netiskla, musela jsem čištění opakovat asi 3x, než testovací stránka, kterou si potom vytiskneš, byla v pořádku

vojtahavel*
hodnocení

Tohle je asi návod pro MS Office co? Já mám OpenOffice

sondaw*

Předvolby tiskárny musíš najít i u OpenOffice, ne? Prostě si otevři dokument a dej tisk, tam bys měl předvolby nebo nastavení tiskárny najít taky

doplněno 29.11.08 14:20:

Otevři Ovládací panely>Tiskárny a faxy>vyber tiskárnu, klepni pravým myšítkem>Vlastnosti>Obecné>ředvolby tisku>Údržba

doplněno 29.11.08 14:21:

Předvolby:D

vojtahavel*
hodnocení

Tak to nebylo přímo tady, ale trochu jinde. A moje tiskárna mi nabízí jen vyčištění kazet...To jsem dal a z modrý to udělalo nazelenalou...

sondaw*

Zkus to udělat znovu, já jsem musela čistit asi 3x, než to bylo v pořádku. Jinou radu bohužel nemám, možná ještě zkusit v dokumentu změnit barvu písma na jinou, třeba tmavou modrou, někdy to pomůže

troja*
hodnocení

0x

Domácí i odborné plnění starých kazet je vlastně bez záruky a není nekonečné. Pokus se to opravit jak výše uvedeno, jinak koupit novou a zase nějaké doplňování vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]