Ahoj ludia nema niekto aktualne problem so spravami na facebooku? Vcera doobeda som poslal kamaratovi spravu a od vtedy nic len nacitav..Nezobrazuje mi stare konverzacie a nedokazem ani prijimat spravy.. ci uz skusim messenger alebo spravy priamo na fb nic..Bud to nacitava a nic sa nedeje alebo obcas vypise hlasku po anglicky v zmysle prepacte nieco sa pokazilo na naprave pracujeme..Pisal som na centrum pomoci asi 4 spravy acnic bez odozvy..Neni som zavislivy na nom ale potrebujem komunikovat s istymi osobami a dolezite su pre mna prave tie spravy co tam mam na kolko nepoznam odpovede..Neviete co robit? Pripadne v com moze byt problem? Nejde mi to na ziadnom mobile ci android alebo ios a ani na pc ci notebooku.. appka mesanger mi ani nenacita polozku sprav..ked chcem poslat spravu musim dat novu spravu zadat odosielatela a sprava mu dojde ale viac mi ju nezobrazi v konverzacii a odpoved od ziadneho uzivatela mi nechodi..respektive spravu odosle ale mne ju nezobrazi..skusalbsom mazat cache cockies celkove data prehliadania a bez vysledku..skusal som deaktivovat ucet zmenit heslo a nic ...Dakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.