Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je vůbec možné, abych koupil použitý procesor Intel Core 2 Quad Q6700 (4- jádro), ale někdo jej upravil, tak, že ve skutečnosti se jedná jen o dvoujádro? Na procesoru jsou normálně originální nápisy s označením, frekvencí apod.
Koupil jsem místo svého stejnojmenného dvoujádra, čtyřjádro, ale po zapnutí> instalace ovladačů automaticky> restart, který si vyžádal windows> a spuštění se zobrazují všechny nápisy jako by se jednalo o čtyřjádro, ale ve správci úloh jsou zobrazena jen dvě jádra.
Nevím co přesně teď řešit. Prodejce lhal? chyba windows? vadný procesor? moje chyba? špatné ovladače? Prostě netuším co teď vlastně hledat.
Díky za radu.
Tak ještě jsem si stáhnul HWinfo a to mě taky mate. Zobrazuje čtyři procesory, ale reálně jen u dvou jejich frekvenci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.