Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druhý monitor

Od: tp12 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

dnes jsem si k notebooku (HP 240 G4) připojil druhý monitor. Většina věcí funguje tak jak má, ale mám problém s tím, že když na ploše monitoru mám dokument a otevřu ho, tak se mi spustí na notebooku a na monitor ho dostanu, tak že ho musím přetáhnout. Jde nějak udělat, aby se dokument otevřel přímo na monitoru a nemusel jsem ho přetahovat? Popřípadě jak to mám udělat? Předem moc děkuji za Vaše odpovědi a Váš čas.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bubak*
hodnocení

0x

Zdravím,

pokud vím, tak by jste musel nastavit externí monitor jako hlavní. Pak se Vám tam bude otevítrat vše. To ale asi nechcete..

hodnocení

0x

Mám to také tak, ale notebook mám zavřený, pak to funguje jak má. ;) Zavři notebook!

hodnocení

0x

Na hlavním monitoru bude dokument a na druhém třeba nástroje, pro které si myší sáhnete. Je to pohodlné, máte velkou pracovní plochu a nemusí se vyvolávat nabídky s nástroji. U Wordu to není tak krkolomné ale třeba programy na editaci obrázků, videa nebo zvuku, tam je to neocenitelné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]