Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba v programu srs.exe

Od: zajoncovi* odpovědí: 6 změna:

dobry den, nevim proč ale najede mi hra do menu, spustim hru tak asi 2 min hraji a hra se sama sekne a oznami mi že došlo k chybě v programu srs.exe, hra je original. nevite prosim v čem je chyba a jak ji opravit? hru jsem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat. diky za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

0x

Neřekl jste nám, o kterou hru se jedná.

Pravděpodobně je to Street Racing Syndicate. Doporučuji si projet PC na přítomnost virů a spyware.

zajoncovi*
hodnocení

ano jde o hru Street Racing Syndicate. zkoušel jsem vyčistit registry, zkontroloval jsem spyware a antivirakem projel cele pc a nic nenašlo a i přesto nejde hra. tedy jde prvnich 15 v teřin, menu hry jde vic ne a pořad hlasi chybu v srs. exe nevim si s tim rady..

vojtahavel*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat sem knowledge-base.havit.cz/...

a sem poradte.cz/...

zajoncovi*
hodnocení

ano i to jsem zkoušel vymazat i přejmenovat soubor instanll schield a nic, jde o hru Street Racing Syndicate. zkoušel jsem vyčistit registry, zkontroloval jsem spyware a antivirakem projel cele pc a nic nenašlo a i přesto nejde hra. tedy jde prvnich 15 v teřin, menu hry jde vic ne a pořad hlasi chybu v srs. exe nevim si s tim rady..

vojtahavel*

Zkuste si najít na hru třeba nějaký patch, jestli nějaké vůbec jsou. Třeba to je znám bug hry a patchem ho vyřešíte ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]